REPLICĂ: Roxana Magopet de la Fan Courier ne trage de urechi. Cine o pune și de ce?


Ca niște „deontologi” ce suntem, publicăm mai jos mesajul primit de la Roxana Magopet (fosta Dorobanțu și care, începând de astăzi, se lansează în viața publică) pe adresa redactiei, de pe o adresă @fancourier.ro, mesaj ce reprezintă dreptul la replică formulat de FAN Courier referitor la articolul „PERICOL: Fan Courier își infectează proprii angajați! Orice client poate fi contaminat!”

„FAN Courier se numără printre cei mai mari angajatori privati din România și este unul dintre marii contributori la bugetul de stat, bugetul de asigurări sociale și bugetul de pensii al României. Înființată în urmă cu 18 ani, compania numără astăzi peste 4,300 de colaboratori și furnizează servicii de curierat câtorva mii de de companii din România și sute de mii de persoane fizice.

FAN Courier are o politică de resurse umane care oferă acces liber și neîngrădit tuturor românilor fără discriminare de gen, etnie sau religie. În companie avem toate categoriile de angajați de la persoane cu deficiențe (locomotorii, de auz) la diferite naționalități și religii și am investit în sisteme de siguranță la locul de muncă pentru cei 28 de angajați din București, cu deficiențe de auz. Compania supraveghează starea de sănătate a angajaților și, conform legislației în vigoare, efectuează periodic controale de medicina muncii cu 3 furnizori autorizați. Accesul la locul de muncă nu a fost niciodată îngrădit niciunui angajat, colaborator, client sau furnizor și este interzisă orice discriminare.  În toată istoria FAN Courier, în instanțele municipiului București au existat 2 cazuri de litigii in munca împotriva companiei, dintre care unul soluționat și unul în curs de judecare. FAN Courier a respectat întotdeauna deciziile instanței și a autorităților de control și reglementare din România.

Referitor la condițiile în care se realizează transporturile, indiferent că transportăm plicuri sau colete, aplicăm prevederile legii corespondenței, conform căreia ”Beneficiarul ambalează și sigilează plicurile și coletele”. Altfel spus, curierul nu cunoaște conținutul coletului/plicului. FAN Courier derulează contracte de furnizare de servicii cu mai multe instituții speciale, inclusiv spitale,  însă nu a fost raportat nici un astfel de incident în cei cinci ani de contract. În relația cu instituțiile speciale, cum este cazul spitalelor,  coletele care sunt trimise de și la aceste instituții sunt cutii de plastic închise compact și sigilate, conținutul nu are nici un contact cu exteriorul, în consecință nu există nici un risc de expunere și/sau contaminare pentru nimeni.

Referitor la încetarea unui contract invidual de muncă, conform Codului Muncii în vigoare, se realizeză fie prin acordul părților/demisie, caz în care se întocmește o cerere de încetare din partea angajatului, fie prin cercetare disciplinară, în cazul în care salariatul nu respecta disciplina în muncă."

Ca răspuns la această compunere, specificăm faptul că vom continua cercetările, vom lua legătura cu expeditorul scrisorii ce a stat la baza primului articol pentru a ne furniza nume și date calendaristice. De asemenea, vom dedica un articol numitei Elena Itu, despre care deținem informații în exclusivitate.

Așteptăm de la cititori care o cunosc pe numita Roxana Magopet, probe în ceea ce privește motivul pentru care își asumă apărarea companiei FAN Courier într-un asemenea scandal, acuzându-ne de dezinformare. 

51 de comentarii:

  1. A mancat-o in cur pe pizda. oamenii sunt disperati si trimit povestile lor pentru ca nu-i asculta nimeni si astia cu bani si functii ameninta presa ca o trage de pula. ca poate gaseste oua de strut cand caute presa la coae.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai ce urat vorbesti!!!!!!!

      Ștergere
    2. loolz pizda are cur?nu elanga cur?in titlu `cine o pune si de ce sau cine `i-o pune si de ce? =)))))))))))))

      Ștergere
    3. O pizda care a destramat o casnicie...asta pt ca ia placut sa umble ca banul

      Ștergere
    4. O firma care nu are onoare, din partea mea nu exista, fura la drumul mare, si s3 laudat aiurea, sunt patit

      Ștergere
  2. Bai asta e o alcoolista notorie, o stiu din facultate si nu imi vine sa cred unde a ajuns dar cred ca-i place viata in continuare cel putin asa am auzit de la fostii colegi

    RăspundețiȘtergere
  3. Asemenea lucruri chiar se întâmpla,ore suplimentare neplatite,amenintari de genul:asteapta la poarta sute sa se angajeze.Nu cred ca autoriratile abilitate in aceasta.privinta vor lua vreo masura,nici macar avizul de la pompieri nu este legal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxana Magopet este sotia lui Cristian Magopet , alt Dumnezeu ce se crede in fan courier , este numita ca fiind imaginea fan courier , e lesne de inteles pt ce vorbeste atat de frumos despre aceasta companie. Este foarte adevarat tot ce se intampla , aveti declaratiile fostilor curieri care si acum stiu ce se petrece acolo . Faceti un sondaj incognito printre curieri si intrebati despre ce fac ei acolo. Nici un angajat din fan nu o sa va spuna despre toate neregulile de acolo , mai ales birourile . Vad deja sedinta de urgenta cu toti angajatii in urmatoarea perioada .

    RăspundețiȘtergere
  5. Matei Bals nu e singurul caz unde curierul este expus la contaminare , acelasi lucru se poate intampla si la Tody Laboratories sau Medlife , unde se duc zilnic sute de probe !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ancheta e în curs de derulare, avem deja multe de informații verificate și altele în curs de verificare.
    Vom publica un nou articol, care va fi trimis și ca sesizare către ANAF, iar dacă vom reuși să aflăm ce politicieni i-au protejat pe cei 3 mafioți, vom trimite o sesizare la DNA.
    IMPORTANT: Aici puteți scrie adevărul, necenzurat și anonim.
    Sistemul de comentarii este bazat pe blogger (google inc.), astfel încât nici administratorul site-ului nu are acces la IP-uri.
    Prin ceea ce scrieți, ne ajutați să scoatem adevărul la lumină.
    Mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este adevarat ore suplimentare neplatite te obliga sa vi duminica la munca carte de munca nu se face se lucreaza fara echipament de protectie sala de mese este in conditii foarte mizerabile nu mai vorbim de toaleta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceao, sunt nou dar pot spune ca pt fete nu stiu cum e , dar eu daca am nevoie merg in boscheti ca toaleta de langa receptie pot doar sa ma pis ca cea din hala de la parter, cea de sub scara metalica e plina de cacat si iti intoarce stomacul pe dos. AVIZ CONDUCERI. 234

      Ștergere
  8. Este adevarat sunt conditii de 2 lei se lucreaza sub tot felul de amenintari lucrez de mult timp la fan courier cine poate face dreptate pentru asemenea hotii care se fac la fan courier isi bat joc de oameni patronii si toti sefii merita pusi la zid si impuscati.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acesti Oameni de la FanCourier,ma refer la Curieri,sunt foarte Maltratati,in primul rand de Asistentii care sunt ca si ei,nu cred ca sunt mai speciali,iar acestia isi fac Case si isi cumpara Masini(personale) pe Banii care ii colecteaza de la amarati de curieri care alearga toata ziua,adica de la ora 06.pana la orele 20.Rusine Patronilor si mai ales celor care cunosc aceste probleme,poate si mai multe decat am enumarat eu aici,si totusi isi pun Obrazul la bataie pentru asemenea minciuni.Iar cu lucratul Sambata si Duminica este foarte adevarat,se lucreaza nu se dau libere sau alte plati,ca sa nu mai spun ca de sarbatori Primele se dau dupa culoarea Ochilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Roxana Magopet aveți curajul sa mergeți pe traseu cu un curier? V-ați cruci și nu ia-ți mai pupa unde nu trebuie pe mai marii patroni care de altfel eu cred ca nici nu știu ce se întâmplă în firma lor!!! Sa vedeți cum cară curieri mașini de spălat și frigidere în cârcă!! Pai dvs știți ca în tarile mai bine dezvoltate un curier nu are voie sa ridica mai mult de 10 km! Dv știți ca noi curieri nu avem voie sa încasat bani decât o mica suma ni cu sutele de milioane!?? Știți dar închideți ochii!! O sa facem o petiție mai multi curieri și o sa va dam în judecata!!! Și apropo spuneți și de celelalte procese care leagă avut FAN-UL DEALUNGUL TIMPULUI ȘI CE DAUNE MORALE ATI PLATIT rușine să-ți fie ca ai venit cu argumentele astea!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Orele suplimentare sunt la ordinea zilei, ca si cum ai pune painea pe masa. La renumita "zona7" al carei director ION VICTOR este un nenorocit si un cretin, care in fata iti zambeste iti zice ca stie ca e greu si ca incearca sa rezolve probleme si cand colo, transmite asistentilor de zona sa te vaneze cand nu ai echipament sau cand nu ai facut ceva bine sa iti dea imediat penalizare. Orele suplimentare, revenind la acest subiect, normalitate, esti cumva obligat sa vii de la 7:00 dimineata si sa ramai cam pana la ora 19:00 pe traseu cu toate ca ai terminat treaba pe ziua respectiva ca na... trebuie sa mai ridici comenzi dar defapt nu mai ai ce sa faci. Multe nereguli, mi-as dori sincer ca ITM-ul sa verifice acest ... " loc de munca ".

    RăspundețiȘtergere
  12. asta inseamna firma de curierat , peste tot e asa , nu puneti la socoteala cate persoane au fost salvate cu acele analize totul merge intr-o singura directie , nu puneti la socoteala ca toti vreti doar doua ore de munca si 8 de stat ? nu puneti la socoteala ca multi sunteti analfabeti dar vreti bani multi si munca putina , nu puneti la socoteala ca multa lume se angajeaza doar pentru a face un imprumut Fan Courier fiind printre putinele firme care isi platesc toate taxele la stat din 1500 de angajati intodeauna vor exista unii care intodeauna cred ca cineva are ceva cu ei , ca intodeauna prea mult le da viata peste cap , am fost curier si stiu suta in mie ca jumatate din program e un fel de freca , stai in masina si suni sa coboare clientul daca e ok sa iti ia si coletul din masina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta sigur este unul din pupincuristii despre care se vorbea, un lingerica care pt o masina lasata acasa si ceva bani in plus este in stare sa se prostitueze.

      Ștergere
    2. Intotdeauna exista cineva dispus, din anumite motive, sa vorbeasca numai in termeni laudativi despre cei in cauza. Toti cei care lucreaza in domeniul asta, indiferent de companie, au aceeasi soarta. Problema este ca sunt prea putini cei care au tupeul sa vorbeasca despre ce se intampla acolo. Ca lucrezi pana la epuizare, cu ore suplimentare garla, ca nu te lasa sa iti iei concediu, ca asistentii si directorii de zona se comporta ca niste Dumnezei si ca daca ai tupeu sa le intorci vorba esti stigmat si iti urmaresc orice miscare doar ca sa te faca sa iti para rau (te retrogradeaza din functie, amenintari, injurii), ca se dau penalizari degeaba si fara sa urmaresti procedura legala (macar asa, sa te acoperi, nu de dragul corectitudinii), ca vine Black Friday si muncesti ca prostul 1 luna de dimineata pana seara fara liber. Si astea sunt doar cateva.
      Acum ar fi interesant de vazut ce urmari o sa aiba scrisoare asta, daca o sa aiba. Ori o sa mai dea o spaga frumoasa pe unde trebuie ca sa se faca disparut articolul...

      Ștergere
    3. deci astia se duc dupa ala de la chocolat si nu au cui sa dea spaga ca sa dispara articolul ca le asculta telefoanele. si noi suntem martori care ar vedea daca dispare si am scrie peste tot. oricum articolul e peste tot pe facebook si toti dau share si like.

      Ștergere
    4. Ce Pupincurist e asta,a avut beneficii mari de pe urma Curieratului de vorbeste asa.SA ITI FIE RUSINE JAVRA!

      Ștergere
    5. Bulangiul asta cred ca e de la birouri si este ruda cu patronii la fel ca toti cei din conducere.Gabi Stan (zis Foaie) Adrian Iorga, Stanescu Marian si multi altii..

      Ștergere
  13. bine spus ''asta inseamna firma de curierat'' si toate celelalte tampenii dar cu drepturile angajatilor cum ramane prietene, cu orele suplimentare prestate care la fan curier cel putin se baga la greu, cu vorbele urate si injuraturile spuse se un bou care-i mare sef doar ca-i mai vechi dar nu are decat 10 clase, cu faptul ca intr-un punct de lucru cu 400 de oameni sunt decat 2 wc si o ghiuveta, cu mizeria din depozit si praful pe care il inhalam zilnic, cu accidentele alea din timpul programului pe care nimeni nu le cerceteaza si toata conducerea le musamalizeaza. Oameniilor le este frica sa zica adevarul sau macar sa-si exprime punctul de vedere deoarece in Fan cel putin daca deschizi gura si ai vre-o plangere ti se arata poarta si ti se da o hartie alba sa o semnezi. Din cauza angajatilor ca tine care se bucura ca are un salariu de 1500 si munceste fericit ca poate sa-si faca credit la banca nu o sa se schimbe mare lucru, doar ca asta se discuta aici cum putem sa schimbam sistemul si ce trebuie sa facem pentru a fi ascultati de cei din conducere,iar noi astia de ne plangem o facem pe buna dreptate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VECEURI SUNT DOAR PT BIROURI NU PT CURIERI, CURIERI SI MANIPULANTI FAC IN BOSCHETI , DACA TE APUCA CACAREA MERGI IN BOSCETI.

      Ștergere
  14. Absolut adevarat tot ce s-a declarat pana acum . In calitate de angajat( 7ani )confirm toate neregulile spuse pana acum .... si mai sunt . Multi din cei care lucreaza nu au curajul sa vorbeasca despre magariile din aceasta companie ( au copii de crescut , rate la banci etc ). Prezenta cand o semnez scrie ca este de la ora 14 la ora 22 dar in realitate programul incepe de la ora 16"30 si se termina la ora 2,3 sau chiar 4 dimineata, unde sunt banii pe orele suplimentare? normal ca sunt la patroni in buzunare, vrea sa muncim nonstop pe bani putini. Ne obliga sa muncim si duminica si daca nu venim ne iau din salariu . Mai nou acuma ca se apropie sarbatoriile programul o sa fie de la ora 17 la 5 dimineata. Pe data de 21 si 22 NOIEMBRIE sunt obligati totii angajatii de pe depozit sa vina la munca. si daca nu vi iti spune sa-ti dai demisia. oricum se fac multe magari acolo. TRIMITETI CONTROALE ACOLO, DA DUPA ORA 21. Sa vina si SANEPIDU sa vada sala de mese, WC-urile cum sunt mai are un pic si face viermi, apa calda nu avem, din sase ghiuvete cate aveam functioneaza decat una pentru 100 de angajati. Totii angajatii de pe depozit sunt tratati ca niste sclavi iar patronii se distreaza in tari straine. TRIMITETI LA POARTA FAN COURIER: ITM, SANEPIDU, DNA, ANAF si va spun ca o sai gasiti cu multe, multe nereguli

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte adevarat. sa va fie rusine Felix, Adrian si Nino si mai ales( Marian Stanescu sef depozit) ca pe carca la angajatii de pe depozit ati ajuns asa de bine dar vad ca nu va intereseaza, salariile sunt de cacat iar primele se dau in functie de cum esti vazut de sefii ( adica daca esti ciocanar sau il lingi in cur pe sefii iei prima mare daca nu iti da 100 sau 50 de lei si tia scos ochii)

    RăspundețiȘtergere
  16. Stiti ce se intampla la Fan Couriet cand un angajat este accidentat? Sefii te pune sa te dezbraci de hainele de la fan si sa-i spui la doctora ca te-ai accidentat acasa nici decum la munca. asta sa nu fie patata firma. RUSINE SA VA FIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau! Dar ce sa facem daca nu ti-a placut la scoala!

      Ștergere
    2. Uite cum ai ajuns luni dimineata la munca la ora 9 intr un mare scandal ....:-) :-) :-) si ce sa vezi?? Sedinta mare la imparatie .Si ce te ai gandit?Hai sa i bulversez un pic pe oamenii astia......Vezi ti de treaba ta

      Ștergere
  17. - redacția nedreptate.net -
    http://www.nedreptate.net/2015/11/scandal-fan-courier-mizeria-din-spatele.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt curioasă dacă v-ati gândit la faptul că s-ar putea să rămâneți fără loc de muncă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proasta satului crezi ca vor da 1500 de oameni afara? Inseamna pierdere pt ei ii vor sclavagi continuu pana cedeaza singuri si vin altii care vor avea aceeasi soartă.SCLAVIE

      Ștergere
    2. Probabil o sa vanda firma si cine o sa o cumpere o sa va faca pfa..... cum fac toate firmele de curierat.... hahaha...

      Ștergere
    3. FANCourier nu se va vinde niciodata. Consider ca in ciuda a tot ce se intampla in interiorul firmei, nu degeaba au ajuns atat de departe, conducerea are potential (ma refer la cei 3 actionari). De aceea, sper ca cei trei sa ia atitudine si sa faca curatenie in randul angajatilor cu putere de decizie (pentru ca de aici s-a ajuns unde s-a ajuns.. abuz in serviciu).

      Ștergere
    4. Asta sigur este ELENA ITU...dane afara ca tu esti director resurse umane

      Ștergere
  19. Sa vedeti ce este si in tara... Se lucreaza 12 ore pe zi pentru 1000-1100 de lei. In contract scrie 40 de ore pe saptamana... Se lucreaza si sambata fara sa fie cineva platit in plus. Masinile sunt pline de rugina, cu probleme mecanice mari... adevarate bombe pe roti. SSM-ul se face doar pe hartie. Pentru cei care au ceva de spus impotriva acestor abuzuri exista o singura replica: daca nu-ti convine esti liber sa pleci.

    RăspundețiȘtergere
  20. atentie mare... priviti modul de abordare al magopetei inca de la inceput:"FAN Courier se numără printre cei mai mari angajatori privati din România și este unul dintre marii contributori la bugetul de stat, bugetul de asigurări sociale și bugetul de pensii al României." prin asta ne atrage atentia si ne da de inteles ca nu ne putem atinge de aceasta companie indiferent de neregulile care au loc. deci: ne vedem maine la aceeasi cafea din aceleasi aparate racordate direct la apa din toaleta, la aceleasi glume de rahat ale asistentilor la care tre' sa radem, la aceeasi barbarie si.... la aceeasi ora 7.30.

    RăspundețiȘtergere
  21. Maine ne vedem cu GEORGIAN, FLORESCU, SCATIU, IONUT, CIOATA, SI CU ADEVARATII COLEGI CURIERII nu la 7.30 ci la ora 7.00 asa e pe zona trei

    RăspundețiȘtergere
  22. Priviti putin in istorie: scalvii, cat sunt ei de scalvii se revolta candva, iar razbunarea e...fara mila. Pentru domnisoarele gen *blonda din imagine*, vor avea oricum un singur destin, dar ar fi bine sa afle si ea ca, averile se mai confisca, in caz de casnicii dstruse si fostele neveste + copiii au niste drepturi, deci TEAPA ( ca oricum le place). Stimate domnule Buze (sau Buzatu) din Stefanesti, aici iti scrie in mod direct sotia unui fost curier, care la un moment dat te-a implorat sa ii invoiesti sotul o ora macar sa mergem impreuna la doctor cu copilul nostru pentru ca: ghici ce: CRETINULE, daca nu era important, nu as fi facut-o DISTRUSU-LE!! dar desi nu a fost langa noi, sotul meu, il plimba pe nepotul tau CURVA ORDINARA ce esti!!!

    In orice caz, ma bucur ca acum est pe zona la care lucrez si crede-ma...astept Blackfriday, dragule, cand imi voi comanda: un frigider side by side + aragaz+ masina de spalat, dar pe care, dupa ce le verificam la livrare le voi REFUZA. Deci, astept sa iti savurez iaginea provocatoare, cu sudoare pe frunte si sa iti arunc un scuipat, asa cum TU (TAMPITULE) mi-ai vorbit la telefon, JAVRA INFECTA ce esti.

    Sa nu uit ceva: baietelul meu a pastrat un pampers de rahat sa ti-l *livram* oriunde cu placere, de preferat: IN FARFURIE :) Enjoy it :)) Apropo, sa nu il uit pe Andrei Gheorghe..nu uita ca e mica lumea si ne intersectam om cu om pe strada si abia astept sa te *salut*, cat despre personalul de HR, ati avut un inger langa voi care v-a luminat sa ii platiti salariul pana la urma sotului meu (aaaaa, dar am uitat, nu aveati premisele LEGALE sa ii opriti banii, ce bine ca v-am adus aminte-noroc cu mine, va pup fetelor :P ). Pana atunci, oricum ramaneti o adunatura de incompetente *de la birouri* si au dreptate baietii in cele scrise mai sus,

    Cu drag: una care se ocupa fix cu ceea ce faceti voi PROASTELOR, doar ca mai exista si oameni care RESPECTA alti oameni.

    Tineti minte un lucru: nimic nu e vesnic si s-ar putea sa ajungeti in orice moment al vietii voastre sa depindeti vital de unul din sclavii de curieri.

    RăspundețiȘtergere
  23. Din pacate in Fan Courier lucreaza persoane multe din provincie, Dambovita, Giurgiu, Calarasi care nu-si gasesc serviciu in localitatile lor saracacioase si atunci cum distinsii patroni sunt oameni buni i-au angajat ca sclavi.Ei nu-si permit sa plece pt ca sunt singura sursa de venit din familie si indura toate magariile sefilor

    RăspundețiȘtergere
  24. da de futacioasa de Claudia Filote ati uitat, stie tot fanul ca s-a frecat cu Felix Patrascanu si hop a ajuns mare sefa, dar de fapt si de drept e o prastie de femeie suge tot ce prinde si nu regreta daca inghite

    RăspundețiȘtergere
  25. Ore suplimentare......pauza......libere la fel...salarii după culoarea ochilor......de Black Friday eu nu ies pe traseu

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa va spun eu cum sta treaba cu aceste imoralitati din incinta Fan Courier .
    Catalin Stroe ( aka Piticu ) a fost cu Camelia ( care era la el in echipa ) aproximativ 2 ani de zile. Din cauza aceste “domnisoare” , fetele care erau la dispecerat , atunci cand aveau o problema nu puteau discuta cu el ( sefu’) pentru ca nu avea urechi decat pentru barfele domnisoarei Camelia. Stresul pe dispecere era foarte mare din cauza acestui cuplui ( si nimeni nu le auzea) . De foarte multe ori am intrat la dispecerat sa ma ajute felete si le-am gasit plangand sau suparate. Ce este cel mai trist, este ca dl. Balasel Nadir stia de relatia amoroasa a celor 2, insa acesta nu a luat nici un fel de atitudine pentru ca si dansul se simtea cu musca pe caciuma ( pentru ca acum cativa ani a avut acelasi tip de relatie cu o angajata din Fan, adica amanta-amant ) .
    Roxana de la Marketing era cu Ivan( de la Vanzari ) iar dl Magopet era casatorit cu Dana ( de la Legal) . S-au facut facute si nefacute si au ajuns impreuna ( Roxana cu Magopet) .
    Dar nu astea sunt tristetile din Fan Courier , desi si imoralitatea aceasta e foarte greu de digerat .
    Domnilor patroni, aceasta scrisoare deschisa va aeste adresa dumneavoastra , si credeti-ma ca va scriu in numele a sute de angajati si fosti angajati din compania dvs.
    Fara o forta de munca competenta nu puteati ajunge compania de curierat nr. 1 din Romania. Fara forta de munca, curieratul nu ar exista.
    Cum puteti perminte unor angajati ca : Mogo, Boso, Lungu ( ca doar asa se cunosc oamenii dupa nickname-uri )sa trateze angajatii firmei ca pe ultimile gunoaie? Cum se poate ca intr-o firma respectabila ( pentru ca asa va considerati ) sa li se vorbeasca angajatilor cu apelativele : gunoi, japita, si multe altele pe care nu vreau sa le mai scriu din respect pentru angajati ? Domnilor, aceste “japite “ v-au adus in fruntea clasamentului in curierat si nu conteaza cate ore au lucrat pe zi in plus fata de programul normal, pentru ca au facut-o cu dedicatie .
    Coborati in randul oamenilor, si o sa vedeti grozaviile care se intampla , atat in sediul central cat si in Pipera ( mai ales in Pipera) si printre curieri. Luati pulsul angajatilor si o sa ramaneri uimiti .
    Pentru ca angajatul sa respecte locul de munca, sa-si respecte obligatiile la randul lui trebuie sa fie tratat cu respect . Pentru ca angajatul sa raspandeasca respect in piata pentru compania in care lucreaza, trebuie sa se simta respectat si nu umilit asa cum fac domnii enumerati mai sus . Sa nu mai spunem favorurile materiale care li se cer curierilor de pe zone.
    Si sa nu improscam doar cu noroi, sa stiti, domnilor FAN ca aveti si oameni dedicati si respectabili in compania dvs, precum doamna Zizi ( saru’mana doamna), Flori de la Custormer ( cu plecaciune FLori ) , Tibi ( Sef la Operational , n-am cuvinte de lauda pentru acest om : respectuos, dedicat si nu in ultimul rand om) , Radu de la Paza, si mai sunt multi altii ! Acesti oameni, ne-au facut sa ne simtim respectati si valorosi ( pentru ca apreciau munca noastra ) .

    Nu se poate ca la orice greaseala pe care o face un angajat sa fie amenintat ca este dat afara ( de domnii de mai sus). Domnilor, un sef este acolo sa sa fie sef , adica: sa sustina echipa , sa o ajute sa obtina cele mai bune rezultate , sa o uneasca, sa ii faca pe angajati sa se simta valorosi si nu in ultimul rand OAMENI .Asta inseamna in viziunea mea un team leader, ceea ce din pacate nu se intampla in echipele dvs.
    Un sfat de la un fost angajat : pretuiti oamenii si aratati-le ca sunt valorosi ca sa aduca in compania dvs plus valoare.
    Numai bine FAN !
    Fost angajat !



    RăspundețiȘtergere
  27. Un scandal cu o redactie de putere *care sa se tina* de acest caz *Fan Courier*, ii va trezi la realitate. Oamenii muncesc, DA, ca si voi, DRAGI ACTIONARI: ati muncit pentru familie, copii, o casa, o viata mai buna. Aveti grija de amaratii aia *de jos*. Cand vor fugi toti de firma dvs? Veti ajunge ca si CARGUS: fara competenta in livrari, dar cu angajati (ca sa fie)...

    RăspundețiȘtergere
  28. NOU: Înregistrare secretă de la Fan Courier, aici:
    http://www.nedreptate.net/2015/11/incendiar-inregistrare-secreta-de-la.html

    RăspundețiȘtergere
  29. BRRAVOOO, DAR CUM SPUNEAM SUNT NOU CE TREBUIE SA FAC SA TRIMIT POZE CU CATEVA DIN VECEURILE FAN ZGARIE ZGRANZA. DIN STEFANESTI ( DOAR ACOLO MA GASITI ). 234

    RăspundețiȘtergere
  30. mai faceti greve curajosilor? credeati ca intimidati conducerea unei mari companii cu povesti pentru presa? jar o sa mancati!

    RăspundețiȘtergere