ABJECT: Chereș Ștefan Beniamin aruncă cu bani făcuți din vânzarea de droguri

Numitul Chereș Ștefan Beniamin, interlop din România cu domiciliul în București, a aruncat bani într-o stație de autobuz de lângă Gara CFR Ploiești Sud. Imbecilul individ și-a pus un amic (la fel de jegos ca și el) să filmeze mizeria, după care a postat-o pe facebook. Așa a ajuns vedetă peste noapte, nenumărate voci cerând intervenția reprezentaților ANAF, DIICOT sau DNA, care să ancheteze de unde are bani nenorocitul cocalar.
Surse apropiate cretinului susțin că acesta a condus de nenumărate ori în stare de ebrietate, dar și drogat cu marijuana amestecată cu cocaină sau amfetamină. Interlopul este protejat de către politicieni corupți ce au conexiuni cu clanuri țigănești mafiote și către care ajung o parte din banii proveniți din diverse infracțiuni, printre care comercializarea de marijuana, cu care Chereș Ștefan Beniamin se ocupă în mod special și care i-a adus suficient de mulți bani negrii încât să-și permită să arunce cu ei pe stradă.
Conform site-ului vice.com/ro/, în dimineața în care a aruncat cu banii, șobolanul autointitulat Beni Cash era îmbrăcat în greacă de piele grena, purta ochelari de soare Wayfarer şi șapcă întoarsă cu cozorocul la spate. Pe inelarul său se observa o piesă argintie supradimensionată, ornată cu o piatră neagră. Mai sus pe încheietura mâinii sale stătea agățat un ceas auriu.
In clipul care a devenit viral, dealerul de droguri poate fi auzit cum strigă la oamenii care așteptau autobuzul și la trecători:
Hai să facem un bine în ziua de azi la prăduitori, la șobolanii aștia.(…) Bă! La care vă e foame, mă? Luați aicea niște dolărei.(…) Uitați, bă plouă cu bani, să moară mama! Luați mă aicea că e gratis.(…) Nu vă fie mă rușine, e adevărați, sunteți nebuni? (…) Luați mă că e pomană mă, e degeaba. Ia, fă, și tu, să mor io! (…) Uite bă ce înseamnă Ploiești.
În imaginea de mai jos, dealerul fumează, el însuși, un joint cu marijuana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu